Saskia de Jong - Straight away Leeuwarden

  • Straight away Leeuwarden
  • Kelvinstraat 17
  • 8912 AN, Leeuwarden

Ik ben Saskia de Jong, moeder van zes kinderen, en coach bij Straight away.

Na elke zwangerschap bleef er een aantal kilo achter bij mij. Opgeteld na 5 was dit nogal wat. Ik heb mijzelf lang voor de gek gehouden: mijzelf voorgehouden dat het niet erg was, ik had immers destijds al 5 gezonde kindjes. Toch bleef het knagen en verstopte ik mijzelf. Ik ging wel met de kinderen naar het zwembad, maar riep vervolgens vol zelfspot dat er geen walrussen in het bad mochten. Tot het zelf ook aantrekken van een badpak kwam het nooit.

Ik kan mij nog precies het moment herinneren dat voor mij de knop omging. Op het schoolplein zag ik een moeder, met eenzelfde verhaal als ik, die wekelijks zienderogen afviel. Maar wat nog veel belangrijker en inspirerender was, er veranderde iets in haar uitstraling, haar ontspanning en haar balans! Ik dacht altijd dat zij volledig zen was met haar lijf, maar schijn bedriegt, dat zag ik nu. Ik vroeg haar wat zij deed en zij vertelde mij trots over Straight away, de manier van coachen, de verandering in gedrag en de inzichten die dit afslanktraject haar bracht. Zie daar, mijn kennismaking met Straight away was geboren.

Ook voor mij bracht het succes en omdat ik er zo achter sta, ben ik zelf coach geworden. Toen kindje 6 zich aandiende, ben ik even gestopt met coachen en heb ik de focus laten schieten met alle gevolgen van dien. Als je doet wat deed, krijg je wat je kreeg: ik was weer terug bij af.

En dit is precies waarom ik jou zo goed kan helpen. Mijn drive om er voor je te zijn. Ik begrijp het proces, de strijd, de frustratie, de weg die je af legt voor je bij me aanklopt. Maar.. ik ken ook de successen, het belang van het vieren van je succes, het groeiende zelfbeeld, zelfvertrouwen en trots. En het belang van samen!

Ben je zover? Wil je de strijd aan? Je bent het waard!

Samen staan we sterker, Straight Away Samen in balans!

Specialisaties

  • SA Levensstijlcoach
  • Productspecialist
  • Voedingsdeskundige

Hier is Straight away Leeuwarden