"met SAS in balans!"

Wil je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen én op gewicht blijven?

Straight away komt met een aanpak die werkt, die verantwoord is en bovenal: lekkere producten! 

Straight away onderscheidt zich van andere maaltijdvervangende diëten door de unieke en hoogwaardige samenstelling van de ingrediënten. De producten zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten en leveren je alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Voedingssupplementen zijn tijdens het afvallen met Straight away dus niet nodig. Dat maakt afvallen met de shakes, repen, soepen, warme maaltijden en andere maaltijdvervangers van Straight away verantwoord! 

Straight away dieet zorgt voor vetverbranding én spierbehoud 

Met het dieet van Straight away krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. We focussen op het behoud van je spiermassa door de hoeveelheid en kwaliteit aan eiwit in de producten. Door deze zo hoog mogelijk te houden, voorkomen we dat je lichaam je spieren gaat aanspreken als energiebron. 

 Bovendien doorbreek je de cirkel van het maar blijven eten. Want wanneer je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar teveel koolhydraten is niet goed, die zet je lijf om in vet.  

Stabiliseren en op gewicht blijven  

Het gaat natuurlijk niet allemaal vanzelf. Het kan best pittig zijn om vol te blijven houden. Maar dáár zijn de coaches voor! Zij kennen de valkuilen en behoeden je daarvoor. En een belangrijke taak van de coaches: ze helpen je met stabiliseren en het aanpassen van je levensstijl, zodat je na het dieet ook op gewicht blijft. 

Ben je benieuwd hoe anderen het Straight away dieet hebben ervaren? Klik hier

Stap 1

Stap 1 STAP 1 Maak een afspraak

Maak een afspraak om jouw afslank avontuur te starten. Ik begeleid je tijdens het gehele afvalproces, maar helpt je ook na het dieet om in balans te blijven. Tijdens het dieet is de begeleiding gratis. Bij het intakegesprek bepalen wij samen jouw doel. Het intakegesprek kost eenmalig een bedrag van ongeveer 25 euro. Alle Straight away producten zijn bij in de praktijk verkrijgbaar. Samen gaan wij aan de slag om jouw doel te behalen en lekkerder in je vel te komen zitten.

Stap 2

Stap 2 STAP 2 HET AFSLANKEN

Programma op maat  Je lijf is er klaar voor en jij mentaal ook. Afhankelijk van jouw streefgewicht hebben we samen bepaald welk programma jij gaat volgen. Ga je alleen Straight away producten eten (maak je geen zorgen, je kunt volop variëren), of ga je de producten combineren met reguliere voeding? Samen stemmen wij af wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Je komt wekelijks bij mij langs voor een weegmoment.

De weging  En, heb je je doel bereikt? Super! Heb je nog wat kilootjes te gaan, dan kun je in overleg nog een periode een programma volgen. Hoe dan ook, je kunt heel trots zijn op jezelf!

Stap 3

Stap 3 STAP 3 STABILISEREN

Ik begeleid je intensief en help je op weg met jouw nieuwe levensstijl. Het is belangrijk om na de maaltijd vervangende producten rustig over te gaan op normale voeding. Samen maken wij een voedingsschema om op gewicht te blijven. Combineren van maaltijdvervangers en gewone voeding kan prima. Vervang bijvoorbeeld het ontbijt of de lunch door een shake of een reep en nuttig daarnaast vooral gezonde voeding.  Plan ook gelijk nog twee weegmomenten in. Zo blijf je gemotiveerd om op gewicht te blijven!

Stap 4

Stap 4 STAP 4 DE NIEUWE JIJ!

Fantastisch, je hebt de discipline opgebracht om goed op je voeding te letten en je levensstijl aan te passen. Je hebt moeilijke momenten overwonnen. Jij straalt op het strand deze zomer, dit is de nieuwe jij! Geniet van de complimenten die je krijgt, van je fittere lijf waarmee je nu veel makkelijker kunt bewegen. Je kunt trots zijn op jezelf!

Adviesmodule

Vul je gegevens in en wij stellen een lijst met mogelijke Straight away dieet programma's voor met een geschatte duur tot je je streefgewicht hebt bereikt.